Formål og baggrund

Formålet med Årets IoT-løsning er at sætte fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder: evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for at øge velfærden, bæredygtigheden og livskvaliteten i samfund og virksomheder til glæde for os alle.

2021 var året, hvor prisen for Årets IoT-løsning blev introduceret, men ikke det sidste. Årets IoT-løsning er nemlig en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, det være sig løsningsejerne, slutbrugerne eller IoT-leverandørerne.

Præmien for Årets IoT-løsning kåres i regi af Nordic IoT Centre, som drives af de to GTS-virksomheder FORCE Technology og Alexandra Instituttet i samarbejde med aktører og partnere fra det digitale innovationslandskab i Danmark.

I 2022 består dommerkomitéen af:
• Anders Struwe Mynster, FORCE Technology og leder af Nordic IoT Centre
• Carolina Benjaminsen, adm. dir. for DigitalLead
• Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
• Jacob Høffer Larsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
• Mirko Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet
• Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier.
Hvem skal man kontakte med spørgsmål?
Der er etableret et sekretariat, der har ansvaret for indholdet i og afviklingen af Årets IoT-løsning. Hvis man har spørgsmål eller ønsker yderligere information om Årets IoT-løsning, kan man kontakte:

– Lennart O. Larsen, FORCE Technology, lol@force.dk

Du kan kontakte sekretariatet med ethvert spørgsmål eller informationsbehov. Sekretariatet vil sørge for, at du får svar fra rette vedkommende afhængig af din henvendelse.